Post by forcaunisanan on Mar 1, 2022 11:04:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ umożliwienie cheatów ▞▞▞
▞▞▞ Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów 2022 version ▞▞▞
Hit & Knockdown ספורט kxxb
Naprawdę dobra gra, ale za dużo reklam. Jednak wydaje się, że im więcej gier grasz, tym błędy. Na przykład poziom 760 ma trzy łodzie, wiele łodzi wiosłowych i pływaków. Po spędzeniu większej części dnia na szukaniu różnic, zdecydowałem się skorzystać z opcji podpowiedzi. Trzy obrazy w dolnej połowie były dokładnie takie same jak na zdjęciu głównym - bez różnicy. Poziom plus 771 pokazuje tylko połowę górnego obrazu, a dolna połowa jest czarna - w ogóle nie ma obrazu.
super gra polecam
Tragedia reklama za reklamą, nie polecam!!!
Find the Difference 1000+ levels புதிர் wxh
Gdzie widzisz „wskazówki”??... Obejrzałem 30-minutową reklamę i nadal nie widzę podpowiedzi... czy czegoś mi brakuje?
Ta gra otwiera twój umysł i relaksuje
Czasami ładowanie jest bardzo powolne
Pa paru poziom zrobił się czarny ekran. Odinstalowałem.
Świetna aplikacja ... jednak za mało różnorodności na zdjęciach. Ukończyłem prawie 150 poziomów i właśnie dostałem moje pierwsze zdjęcie brazylijskich dłoni i stóp...🤨
Find the Difference 1000+ levels თავსატეხი ase
fax (52) Znajdź różnicę ta popularna i często spotykana. ... ZASADY GRY Gra dla 2 do 6 graczy w wieku 6+ Czas rozgrywki 30 minut Ponad 30 milionów graczy
Pozwoli sterować muzyką i aparatem na poziomie telefonu oraz sprawdzić ... Główny podział to ten na tzw. smartwatche z Androidem i smartwatche z iOS.
Gram w tę grę od kilku miesięcy i niedawno dostałem nowy telefon. Po przeniesieniu moich aplikacji straciłem odtwarzane poziomy i zacząłem od pierwszego poziomu. Jak mogę odzyskać swój status?
To nie jest interesująca gra ---------………….……..…........ to jest bardzo, bardzo, bardzo interesująca gra
Łał
Jest fajnie do poziomu 3. Za dużo reklam. Niezalecane. Naha
Po prostu staram się skupić na patrzeniu na przedmioty. To fajna gra.
To jest dobre, nie ma zbyt wielu dodatków, ale nadal dostajesz je zawsze od 5 do 10 minut, mogą być trudne, ale mogą być łatwe, ale w sumie jest to naprawdę świetna gra do trenowania Bain, więc daję 5 gwiazdek ♡☆
Bardzo zirytowany, gdy za każdym razem, gdy przechodzę przez kolejny poziom, reklamy były na każdym kroku. Gra nie jest już zabawna. Szybko odinstalowany.
Na początku gra jest w porządku, ale kiedy dochodzisz do nagłego etapu, robi się naprawdę zagmatwana, jeśli oglądasz reklamę i dają ci wskazówkę, że zmienili grę, która mnie wkurzyła, i odinstalowałem aplikację
Taka fajna gra! Mogłem grać w tę grę godzinami. Bardzo trudne. Wyostrza. Moje umiejętności rozpoznawania. Zdjęcia są fantastyczne. Grafika jest kolorowa.
Słuchajcie polecam wszystkim, którzy chcą się pobierać, aby pobierać do skupienia są podpowiedzi i jeden obraz, który najbardziej podoba się takiemu przedmiotowi, który chce, aby szybko uzyskać więcej informacji na temat gier znajdziecie w opiniach innych a moje opinie znajdziecie w różnych grach, jak coś do Wiktorii Kosudzińskiej
Dałem mu 3 bo inne obrazy od 200 do 1000 nie mogą go odtworzyć. Proszę naprawić te błędy.
Bardzo fajna gierka polecam to jest super
Zabawne i niesamowite, trudno przestać grać.
Zgubione Znalezione Gra planszowa Znajdź różnice - 29,99 zł
Doszłam niedaleko i gra jest uszkodzona. Pokazuje, że znaleziono wszystkie 5 rozstrzygnięć a owoce na dole są 4. I nie idzie grać dalej
Rozwijająca
Po pierwsze, jest rok 2020 z obrazami tylko dla białych ludzi Mam na myśli Jeez, to do pewnego stopnia denerwujące, inni ludzie chcą być uwzględnieni. po drugie, naprawdę nie potrzebujecie tych wszystkich reklam Za każdym razem, gdy skończycie, reklamy graficzne wyskakują jak ok 🙄 , a czasami gra oszukuje, więc w sumie jest to po prostu coś do zrobienia, gdy się znudzisz, zawsze możesz o tym zapomnieć, i znajdź inne gry.
Fajna gra;) rozwija spostrzegawczość
Zdecydowanie za dużo reklam w porządku od samego początku!!! Każdy poziom musi przejść przez reklamę!!! Odinstalowano na poziomie 9!!!
Zbyt łatwe i dodawaj po każdym poziomie (więc w zasadzie reklama co 20 sekund). Odinstalowanie w 5 minut. Nie warte mojego timru
1000 łamigłówek, zagadek logicznych i testów IQ. Autor: Carter Philip. Oto ponad 1000 zagadek o różnym stopniu trudności pozwalających na sprawdzenie i
To niesamowite, że nie musisz oglądać reklam, aby uzyskać podpowiedź. Powinieneś więc kupić grę, jeśli interesuje Cię gra, która na niektórych poziomach jest trochę trudna, ale na innych jest całkiem łatwa, poziomy zaczynają się od eseju, ale potem trochę trudniej i na ostatnim poziomie jest naprawdę ciężko, ale ogólnie gra jest całkiem fajna i jeśli potrzebujesz podpowiedzi na jednym z trudniejszych poziomów, pobierz tę grę, ponieważ nie musisz oglądać żadnych reklam, aby uzyskać podpowiedź. Więc mówię, że powinieneś dostać tę grę.
Naprawdę fajnie, utrzymuj mnie w czujności i pozwala mi zwracać szczególną uwagę na szczegóły.
Na początku podobało mi się to, ale 5 gier i reklamy stały się zbyt odinstalowane.
Bardzo fajna gra i relaksująca gra dla mnie na 50 poziomie jest niesamowity czas
Encuentra las diferencias: más de 1,000 niveles Puzles lzs
👑👑 😏😘 👕👗 👖👖 👢👠
Zabawa i wyzwanie dla mózgu. Żadnego nękania co drugi ruch z reklam jeszcze n na czwartym zdjęciu teraz. Rzucanie wam nie za trudne. Pamiętaj, aby zajrzeć do każdej sekcji 1 na raz, nie jest to oczywiste na kilku.
Świetna gra na spostrzegawczość
Zachowaj czujność i obserwuj różnice. Niech twój umysł pracuje cały czas. To bardzo interesujące . Dziękuję
Świetna gra! Wymagające, ale niezbyt frustrujące. Reklamy są krótkie! WIELE poziomów. Tak uzależniający, że mogę potrzebować interwencji!
ค้นหาจุดแตกต่างในภาพกว่า 1,000 ด่าน ปริศนา cgis
To najlepsza gra, w której możesz cieszyć się wolnym czasem. Jest to bardzo łatwa i trochę trudna gra, ale naprawdę lubię tę grę.
Bardzo dobra gra, tak dużo rozrywki, naprawdę podoba mi się ta gra, ale w tej grze jest tak wiele reklam
Tam trzeba żarówkę dotykać bo inaczej nic nie da się usunąć jak już na Sklep Play i wejść do Odinstaluj
Frajerska
Jeśli zmienisz iPhone 12 na iPhone 13, to zapewniam Cię, że poczujesz dużą różnicę na plus, pod względem czasu pracy na baterii.
Wyszukaj i znajdź ukryte obiekty. Podobnie jak w grach ukrytych przedmiotów. Jest to gra 5 różnic, ale niektóre poziomy mają jeszcze więcej ukrytych różnic do