Post by forcaunisanan on Mar 1, 2022 10:26:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné peníze ▞▞▞
▞▞▞ Prison Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Pěkné, hru nebrzdí extrémně dlouhé stavení, ale když máte vše na max, tak už jen čekáte, až bude dost vězňů na další vězení. To je trochu mínus.
Hru si opravdu užívám, jen si přeji, abychom se mohli podívat na to, co nebo proč ztrácíme peníze, když prohrajeme, ale kromě toho je to docela dobrá spousta reklam
Miluji tuhle hru. Jedinou stížností je, že jsem dokončil všechny věznice a čekám na další rozvoj. Měli by mít takový, který vyjde jednou za měsíc nebo tak nějak. Na nové vězení jsem čekal minimálně 4 měsíce. Jediná věc, kterou mohu udělat, je hrát mimozemskou invazi a železné vězení, když se objeví
Reklamy se nenačtou. Restartoval jsem aplikaci a telefon, vymazal jsem mezipaměť a data. Vyzkoušeno jiné zařízení. Nic.
Ponižuji hru. Nemohu však aktualizovat svou přezdívku v Události, a proto nejsem hodnocen a někdy se nemohu vrátit. Je těžké přimět zákaznickou podporu, aby poslouchala, protože chtějí jen moje peníze. Kdybych věděl, že to bude problém, nikdy bych nevyhodil peníze za nákupy aplikací. *Zklamaný.
Možnost vydělávat peníze sledováním reklam je většinou odebrána. Vývojáři se vás snaží přimět ke koupi peněz a diamantů. Hra se pohybuje velmi pomalu, když nemůžete sledovat reklamy za peníze. Také nemusíte vždy dostat peníze inzerované za sledování reklamy. Velmi stinné. Pokud to bude pokračovat špatně, rozšiřte to na sociální sítě a hru smažte.
Prison Empire Tycoon-Idle Game سیمولیشن odp
Hra už nějakou dobu nefunguje.
Klasická zaplaťte hrát ztrata casu... Ani nezkousejte
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulyasiya pfvt
Nedovolí mi projít kolem Williamsonova vězení. Opravte prosím, abyste si hru mohli užít. Hra se zastavila poté, co jsem se podíval na ostatní recenze. Už mi to neumožňuje vstoupit do hry, prosím opravte.
Ahoj Codigames. Mám vaši hru moc rád, ale kvůli tomuto problému jsem snížil počet hvězdiček. Několikrát jsem stiskl tlačítko obnovit nákupy. Moje nákupy nebyly nikdy obnoveny. Chtěl bych obnovit svůj nákup, ale nemohu, můžete to prosím opravit. Díky Codigames.
Líbí se mi to, je to vaše běžná magnátská hra s přidaným zvratem, který zajišťuje, že vězni jsou šťastní a zdraví. Rozhodně je to zábavnější. Někdy se odměny za reklamu vyplácejí podstatně méně, než se říká, ale často to nestačí na to, abyste se příliš rozčílili. (Edit: s novou aktualizací se hra nespustí. Bravo.)
Fruit Funny Blocks: Sjov frugtblok Hjernegymnastik cfk
Super hra chce to i českou hru takovou.
Poskok
Tolikrát se podívejte na video za peníze navíc, ale peněz nedostalo tolik, jak hra říkala. hloupá hra. plýtvání mými daty
Je to super hra zabaví klidně i na hodiny!!! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Super hra zabaví na dlouho
nehratelná laguje jako svin neda se to hrat zkazili to vy ste nic stym neudělali styma zasekama a styma lagama tak vy ste hodně špatní doufám že to někdy spravite 😠😠😠
Tuto hru mám staženou už asi 3 měsíce, donedávna jsem s ní nikdy neměl problém a obvykle neposílám recenze, ale jsem trochu naštvaný z toho, jaké jsou peníze ve hře. Právě jsem dostal dodatek za 7 000 $ a obdržel jsem pouze 2 až 3 000 $ a opravdu nechápu, proč se to děje. Tato hra se mi moc líbí a rád bych jí dal 5 hvězdiček 🥺
Děláš vlastí vězení tak akorát reklam
Nejde nainstalovat
Celkově je to dobře udělaná hra s dobrou grafikou. Má to potenciál, ale je tu také spousta problémů. Za prvé, je to hra na sbírání peněz, nevyděláte dost, dokud neutratíte z vlastní kapsy. Za druhé, spousta a spousta reklam, což je velmi frustrující, protože ničí zážitek ze hry a jsou také strašně dlouhé. Za třetí, začínáte od nuly v novém vězení, chápu, že hra je takto postavená a 3 dny po instalaci mi přestaly chodit reklamy, které mi pomohly s penězi.
Úžasný zabiják času😏
Zábavná hra, která by zabíjela čas, by byla skvělá, kdybyste mohli kliknout na každého člověka nebo poslat strážce, aby něco dělali nebo ve skutečnosti způsobili nějaké problémy, idk, ale jsou to skvělé reklamy na zabijáka času, pouze pokud si chcete vydělat peníze navíc, ale nemusíte je vůbec sledovat ale je hezké, když se nudíš vydělat nějaké peníze navíc
Hra celkem dobrá ale: 1. Škoda, že se získané peníze z věcí nedají využít v nově otevřených. 2. Proč je tam nemocnice, když jsem tam nikoho za celou dobu hraní ještě neměl. 3. Nepřišel jsem na to, co znamená červená lebka nad vězněm 🤷🏻♂️ 4. Zisk z off-line hraní bych hodně zvýšil, hodina je opravdu málo, delší doba neaktivity než je 1h již nemá žádný přínos po přihlášení zpět do hry.
Fajn hra, ale dal jsem pouze dvě väznice. Pokud chcete zadělat, tak musíte poslat reklamu. VEĽA reklamy. Nebo čekat naozaj velmi dlho, kým zarobíte normální cestou. A keď už máte väznicu vylepšenú naplno, tak len čekáte, kým sa můžete posunúť dál.
Baví mě, doporučuji
Dobrá zábava a také ne bombardování reklamami. Rozhodně doporučuji.
Zábavná hra. Zdá se však, že došlo k nějaké závadě, kdykoli otevřu aplikaci a její čas jídla nebo blízko času jídla, ne všechna jídla se objeví v jídelně a moji vězni hladoví a bouří. I když jsou nepokoje zábavné, jsou docela otravné
Doba potřebná k postupu do další věznice trvá příliš dlouho ...... Peníze z reklam se ani neblíží správné částce 5 000 reklam , ve skutečnosti dostanete 1300 jak je to stejné nebo 15k a dostanete 2300, hodně rozbité? Hra je první den zábavná, pak se naučíte a jde se dál..... Doufám, že problémy vyřeší.
Skvělá hra. ale nevím, jestli byla reklama zavádějící nebo jen chyba, ale množství herních peněz, které dostanete, když se díváte na reklamy, neodráží to, co je poprvé uvedeno, když na reklamu kliknete
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulasyon zkvo
Tuto hru nelze načíst. OPRAVTE TO!!!!!!!!
Dříve jsem dal 1 hvězdičku kvůli chybě transakce, ale od té doby jsem se podíval do nabídky nastavení a stiskl "obnovit nákupy" a zatraceně fungovalo to, že vývojáři vytvořili tlačítko, aby to zkontrolovali a ujistili se, že na lidi nereagují. účel je úžasný awsome hra příliš def 5 hvězd
Kde jsou mé reklamy, abych se ujistil, že mohu projít hrou bez placení z vlastní kapsy? Nehrál jsem ani 24 hodin. Jak frustrující
Je to zábavný žrout času, ale trvá dlouho, než vyjdou s dalším vězením, takže jakmile skončíte s prostorovým chladičem, připravte se na to, že hru nějakou dobu nezkontrolujete, pokud se vám události nebudou líbit. Bylo by hezké, kdyby vývojáři přišli s novými věznicemi dříve než oni, ale také vím, že je toho hodně.
Je to zábavná hra bez stížností, kromě reklam, které jsou srozumitelné.
musíte ji hrát neustále, pokud chcete udržet své stráže naživu. odešel asi den a po 2 minutách se probudil do vzpoury. v tomto ohledu je opravdu nespravedlivé, jak se platí za hraní.
Ze začátku se mi hra líbila, ale už více než rok tu není nové vězení. Zdá se, že hra byla zapomenuta a už neexistují žádné výzvy 😑.
Skvělá hra do MHD, hezky zabaví
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulation shw
Hra je super bez reklam ale když odejdu vyjede mi asi 10zpráv ze hry