Post by forcaunisanan on Mar 1, 2022 10:23:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian for Beginners: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian for Beginners: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیازهای زیادی را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Russian for Beginners: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
نمیدانم اگر برنامه حتی نمیتواند «رنگ» را درست تلفظ کند، باید به آن اعتماد کنم یا خیر. اما در کل به نظر می رسد بسیار مفید است.
این احتمالاً یکی از بهترین برنامه های یادگیری زبان روسی است. من آن را بدون اینکه بدانم زبان روسی را به این سرعت یاد خواهم گرفت نصب کردم و در کل این برنامه به نظر من عالی است!
تا اینجا خیلی خوب کار کرده است، من دوست دارم که چگونه برمی گردند تا آنهایی را که از دست داده اید به شما یاد بدهند.
من تازه شروع به استفاده از آن کردم. من بسیار تحت تاثیر قرار گرفته ام! من به بازی دیگری نیاز داشتم: یک بازی که آموزش می دهد یک ایده عالی است! اما ای کاش وقتی کلمات جدید تلفظ می شوند چاپ می شد. این طوری کلمات را به خاطر می آورم، آنها را در ذهنم می بینم. همچنین می خواهم چند جمله کوتاه داشته باشم که بتوان از آنها در دیالوگ استفاده کرد. من همچنین می خواهم تمرین خواندن جملات ساده روسی را انجام دهم.
این برنامه واقعا عالی است. روسی زبان بسیار دشواری برای یادگیری است. این یک برنامه خوب است.
فکر می کنم این برنامه ای است که برای افرادی که سعی می کنند زبان روسی را از ابتدا یاد بگیرند مفید است زیرا امکانات زیادی دارد برای مثال اگر می خواهید با گوش دادن یاد بگیرید می توانید آن را انجام دهید علاوه بر این همه چیز بسیار واضح و برنامه ریزی شده است. چیزی که من در مورد این برنامه دوست ندارم این است که "abc وجود ندارد"
برنامه بسیار شگفت انگیز بهترین کیفیت گرافیک خیلی ساده اما جالب تر. بنابراین من به آن ستاره تی می دهم.
وای این بهترین برنامه ای است که من استفاده کرده ام ..... بسیاری هستند که نمی توانند به زبان روسی صحبت کنند. که انجام کارهای زیادی برای آنها دشوار است.. فکر می کنم این یک برنامه بسیار مفید برای آنها باشد. زبان روسی بسیار آسان یادتان باشد..من متوجه شدم که بعد از استفاده از آن به راحتی می توانم زبان روسی را از اینجا یاد بگیرم. و لازم نیست از مترجم استفاده کنید. برای توسعه چنین برنامه مفیدی متشکریم.
بچه ها همتون بنویسید زبان فارسی اضافه کنید اون هام طی سه یا دو روز اضافه میکنن
این برنامه بسیار خوبی برای یادگیری زبان روسی است
برنامه های بسیار مهم.. من آن را دوست دارم ... بازی خوب ...برای یادگیری زبان روسی مفید است
Fidget Spinner آرکید hipy
خیلی خوب و ساده است. ای کاش بازی های تعاملی و در عین حال ساده وجود داشت.
بازی بسیار زیبایی است. من آن را دوست دارم.
روسی برای مبتدیان:linDu HD برای یادگیری زبان روسی بسیار مفید است. من شخصاً این برنامه را برای یادگیری زبان روسی توصیه می کنم.
این برنامه واقعاً به من کمک می کند تا با یک راه ساده زبان روسی را یاد بگیرم
Rusia untuk Pemula: LinDuo HD Pendidikan emi
این یک برنامه عالی است.. شما می توانید به راحتی زبان روسی را در اینجا یاد بگیرید.. بسیار مفید است.. همچنین می توانید با بازی کردن آزمون ها تمرین کنید.. خیلی به من کمک کرد.. من این برنامه را دوست دارم.. از این بابت از شما متشکرم.
این برنامه بسیار عالی و بسیار مفید است
اموزشی و کاربردی برای برنامه ای که میخواهند زبان روسی را یاد بگیرند😊
برنامه خوب برای یادگیری زبان روسی
بهترین برنامه برای یادگیری زبان روسی در خانه، ممنون❤
این نرم افزار برای مبتدیان روسی که می خواهند زبان روسی را یاد بگیرند بسیار مفید و با کیفیت است. همچنین من روسی نیستم اما این برنامه چیزی در آن یاد می گیرد.
این اپلیکیشن اطلاعات کامل و خوبی به من داد. واقعا از سازندگان تشکر می کنم
این بهترین برنامه یادگیری زبان است که من تا به حال دیده ام. اگر واقعاً می خواهید روسی یاد بگیرید این برنامه را توصیه می کنم!
برنامه بسیار عالی است! متشکرم، اما آیا می توانید نسخه بلغاری زبان این برنامه را تهیه کنید؟
این برنامه عالی برای یادگیری زبان است من آن را دوست دارم 😁
این برنامه واقعا عالی است. روسی زبان بسیار دشواری برای یادگیری است. اما با کمک این برنامه خیلی پیشرفت کردم. تلفظ آنها نیز عالی است.
Russo per Principianti: LinDuo HD Educativi owrr
Russian for Beginners: LinDuo HD શૈક્ષણિક dgg
بهترین برنامه برای یادگیری زبان روسی
این برنامه بسیار زیبا و مفید است
برنامه بسیار خوب. مناسب برای کسانی که می خواهند روسی را از ابتدا یاد بگیرند.
استفاده از آن آسان است و عبارات رایج و مفیدی را ارائه می دهد. به خوبی دسته بندی شده است. ای کاش یک به روز رسانی با واژگان بیشتر و چند درس گرامر مانند ساختار جمله وجود داشت.
زبان من فارسی است اما دوست دارم روسی یاد بگیرم. چون واقعا زیباست این برنامه برای من برای یادگیری آسان روسی بسیار مفید است. و در روسیه دسته بندی های مختلفی دارد. تلفظ بسیار قابل درک است.
برنامه بسیار جالب برای یادگیری زبان روسی !! این مفید و آسان برای استفاده است.
Ruštinu pro Začátečníky: LinDuo HD Vzdělávací mksk
مردم می گویند زبان روسی صحبت کردن بسیار سخت است. اما من فکر می کنم خیلی سخت نیست. این بازی یادگیری برای یادگیری روسی شگفت انگیز است.
این واقعا برنامه خوبی است😍من زبان روسی را با آن یاد میگیرم❤️این برنامه را دوست دارم
بهترین برنامه آموزشی اگر می خواهید روسی را یاد بگیرید، این بهترین برنامه است، همیشه مفید و یادگیری آن آسان است. با تشکر
برنامه بسیار جالب است. من دوست دارم آن را به راحتی یاد بگیرم.
بهترین بازی کلمات برای مبتدیان. آسان برای استفاده. رابط کاربری ساده برای کاربر. این یکی را دوست دارم.
من اهل ایران هستم، این برنامه را به این شکل دنبال می کردم! برای یادگیری روسیه واقعاً از استفاده از آن لذت می برم و توصیه می کنم
این یکی از بهترین برنامه ها برای یادگیری زبان است. استفاده از آن برای همه آسان و ساده است. گرافیک آن عالی است. با تشکر